U bezoekt de site met Internet Explorer 8 of lager. Gelieve uw browser up te daten om de volledige beleving van deze site te hebben.

Hospitalisatieverzekering + Medische kosten

Door het gunstig sociaal stelsel in België krijgen we vaak de indruk dat een hospitalisatieverzekering geen of weinig nut heeft. Niets is minder waar : niet alleen kan ziekte uzelf, uw echtgeno(o)t(e) of één van uw kinderen treffen maar ook lang niet alle kosten worden terugbetaald. Remgeld, medisch materiaal, sommige geneesmiddelen en kamersupplementen komen ten laste van de patiënt. En deze factuur kan snel oplopen.

Vanaf 30 jaar geven we onze klanten de raad om een dergelijke polis af te sluiten. Voor jongeren is de premie niet al te hoog en is de kans op voorafbestaande aandoeningen miniem. En u geniet bijna meteen van een volledige kostendekking van alle hospitalisatiekosten maar ook van voor- en nazorg en dit, volgens uw eigen keuze voor één maand voor de opname tot drie maand na het ontslag uit het ziekenhuis. Ook de kosten ten gevolge van ernstige ziekten zoals kanker., M.S. of Mucoviscidose zijn gedekt.